Sjukdom och fullt upp i helgen

Jag är fortfarande sjuk.

Inte jättesjuk men förkyld som få med hosta och jävelstyr och lite småfebrig, inte kul alls.

Jag vil bli frisk nu och orka göra saker ordentligt utan att bli helt slut!

 

Eftersom alla drog iväg på träningshelg i ridhuset med hästarna var planen den att jag skulle upp med Jazz till Kulla i fredags. Regnet öste ner hela dagen och jag mådde riktigt dåligt så prinsen fick faktiskt vara ensam över natten. Stallägarna sa att de skulle hålla koll och blev han för orolig skulle de gå bort med honom.

 

Jazze hade i alla fall skött sig jättebra och hållt sig lugn.

Fick stå inne en hel del då det inte regnade nådigt ute!

Han hade god aptit och åt upp allt hö han fick vilket inte var lite då jag ville han skulle ha något att pilla med när han var själv.

 

Var i stallet vid halv 10 tiden i lördags och mockade och packade lite prylar att ha med innan jag promenerade bort med Jazz till Kulla. Promenaden gick bra och han var lugn och fin hela vägen!

 

Väl uppe i stallet skulle han släppas i hagen bredvid gamle vännen Pricken. Både hon och B galopperade runt i sina hagar och gnäggade, "kul med en ny kompis" verkade de tycka.

Jazz var mer intresserad av gräset och vattenhinken i hagen och allt var mycket odramatiskt :)

 

Igår, söndag var jag uppe i Kulla-stallet vid halv 12 och mockade ur efter Jazz. Packade mina prylar igen och körde dem hem till stallet. Promenerade sedan hem med Jazz och det gick bra även denna gången. Blev rejält trött efter promenaden och känner verkligen av förkylningen.. Jobbigt att bli så slut för ingenting :(


Kommentarer
Postat av: Izza

Jobbigt att vara sjuk! Känner fortfarande av min förkylning med. Tror den hämas för att den fick åka på träningshelg haha. Skönt att de gick bra m Jazz både själv hemma och på besök i Kulla =)

2010-09-20 @ 13:13:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0